Φωτογραφίες TLIFE

Γιώργος Αμούτζας – Σασμός: Σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του Έλενα Πιερίδου

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός.

Ο ηθοποιός προσπαθεί να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του από την σειρά, Σασμός στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του Έλενα Πιερίδου. Το αγαπημένο ζευγάρι μάλιστα, αφού διασκέδασε μαζί με την παρέα του, στο τέλος της βραδιάς δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Tlife, σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

 
 

Ποια είναι η Έλενα Πιερίδου:

 

Η όμορφη μελαχρινή Ελενα Πιερίδου είναι επίσης ηθοποιός και τη γνωρίσαμε καλύτερα στον ρόλο της «Ελένης» στη σειρά «Το τατουάζ».

Την έχουμε δει επίσης στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και λίγο αργότερα στο «Κόκκινο Ποτάμι». Έχει μια αδερφή, την Ιφιγένεια, με την οποία είναι πολύ αγαπημένες και μάλιστα συμπρωταγωνίστησαν στο «Τατουάζ».

 
«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί και μείναμε κατευθείαν μαζί», είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή Τι λες τώρα.
 
 
O Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου είναι ζευγάρι εδώ και ενάμιση χρόνο ενώ ο έρωτας του για την κούκλα ηθοποιό Έλενα Πιερίδου δεν κρύβεται πλέον και αυτό φαίνεται από κάποια τρυφερά στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μαζί με τη σύντροφό του.
 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Pieridou (@ellen_pierre)

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ instagram

Read More

And More