Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνα Κλαψινού: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνα Κλαψινού: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; | tlife.gr

Τι και αν πριν λίγο καιρό, ο Γιώργος Κιμούλης δήλωνε σε συνέντευξή του πως «ο έρωτας έρχεται όταν δεν τον περιμένεις», φαίνεται πως τελικά ο καταξιωμένος ηθοποιός… τον βρήκε! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News και του Βασίλη Μπουζιώτη, ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα και το τελευταίο διάστημα ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με την όμορφη ηθοποιό Κωνσταντίνα Κλαψινού, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Συμμαθητές» αλλά εντυπωσίασε στη συνέχεια μέσα από το σίριαλ «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Η 35χρονη Κωνσταντίνα φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του σπουδαίου ηθοποιού – σκηνοθέτη και περνά πολύ χρόνο μαζί του. Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, είναι πολλά τα βράδια που βρίσκεται στην πλατεία ή στα θεωρεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να τον απολαύσει να κεντά υποκριτικά στον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχωφ που μετέφρασε και σκηνοθέτησε ο ίδιος. Οι δυο τους, που έχουν επιλέξει να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φλας για να μην «προδοθεί» ο έρωτάς τους, δειπνούν συχνά σε αγαπημένα στέκια του Γ. Κιμούλη στο κέντρο της Αθήνας.

Όσοι τους ζουν από κοντά λένε πως είναι πολύ ταιριαστοί οι δυο τους και πως έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Εκείνη είναι γοητευμένη από το ταλέντο του, την έντονη προσωπικότητά του και την παιδεία του και εκείνος φέρεται παραδομένος από την ομορφιά και τη σαγήνη της. Μοιάζουν να απολαμβάνουν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος θα φανεί μέσα στον χρόνο αν αντέχει ή όχι…

Διάβασε όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Real News που κυκλοφορεί την Κυριακή

READ more