Σαλάτα Southwest Steak

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Αρκεί να ψήσεις το μοσχάρι στο γκριλ και σε 10 λεπτά θα έχεις έτοιμη την λαχταριστή αυτή σαλάτα. Το μυστικό της ειναι πως το νόστιμο dressing δεν περιέχει παχυντικά υλικά και πως το κρέας θα σε κρατήσει και δεν θα πεινάς μέχρι το επόμενο γεύμα.

Συστατικά

  • 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομένο κόλιανδρο
  • 3 κ.σ ξίδι βαλσάμικο
  • 2 κ.σ νερό
  • 1 κ.σ χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 150 γρ. διάφορα πράσινα λαχανικά (μαρούλι, λάχανο, ρόκα)
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1/2 αβοκάντο
  • 3 κ.σ καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 μοσχαρίσιο φιλέτο ψημένο στο γκριλ

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τα πρώτα υλικά σου, το κόλιανδρο, το ξίδι, το νερό, ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού για να ετοιμάσεις το dressing
  • Ανακάτεψε τα λαχανικά, με το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε ροδέλες
  • Ράντισε με το dressing και ανακάτεψε να νοτίσουν καλά
  • Πρόσθεσε και το καλαμπόκι και ανακάτεψε
  • Μοίρασε σε τέσσερα πιάτα και σέρβιρε με κομμάτια από το φιλέτο λεπτά κομμένα και τις φέτες αβοκάντο σε κάθε πιάτο

Tip


Read More

And More