Γιώργος Λιάγκας: Βρήκε τη μεγάλη του αγάπη στο Ντουμπάι [pic]

Γιώργος Λιάγκας: Βρήκε τη μεγάλη του αγάπη στο Ντουμπάι [pic] | tlife.gr

Μπορεί αυτή τη σεζόν να μην βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί να περνά εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο του. Η δουλειά του είναι η μεγάλη του αγάπη και αυτός είναι και ο λόγος που ανυπομονεί να επιστρέψει στη βάση του, στον χώρο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Αυτή η εξέλιξη βέβαια του επιτρέπει να περνά περισσότερες ώρες με τα παιδιά του και να τα απολαμβάνει όποια στιγμή της ημέρας επιθυμεί. Εξάλλου, οι σχέσεις του με την μητέρα των παιδιών του Φαίη Σκορδά είναι άριστες και σπάνια λείπει ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Αυτές τις μέρες, ο γνωστός παρουσιαστής ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι με τον καλό του φίλο και πρώην συνεργάτη Θέμη Γεωργαντά. Μετά τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος έχει ταξιδέψει αρκετές φορές με τον καλό του φίλο είτε για να παρακολουθήσουν διάφορες συναυλίες είτε απλώς για να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο παρουσιαστής μοιράστηκε ένα αστείο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντας: «New love in town…», δηλαδή «Καινούργια αγάπη στην πόλη». Όπως θα δεις, στη φωτογραφία που ανέβασε, φαίνεται ο ίδιος να αγκαλιάζει ένα δέντρο σε σχήμα αρκούδου.

Δες τη φωτογραφία:

READ more