Γιώργος Λύρας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου – «Δεν ξέρω που θα συναντηθούμε φιλαράκι μου…»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Λήμνου, καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη πώς έφυγε τόσο νωρίς και άδικα ο Νίκος Ρόκκος.

Ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου βρέθηκε νεκρός στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τον καλλιτέχνη και την οικογένειά του.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν από τα πλέον αγαπητά άτομα όχι μόνο στο χωριό του Καλλιόπη, που πρόσφατα τον ανέδειξε και πρόεδρο της τοπικής κοινότητας όπου και ζούσε, αλλά και σε ολόκληρη την Λήμνο που είχε παντού φίλους.

Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Λύρας, σύζυγος της Πέγκυς Ζήνας, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 31/12 θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο του με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Λύρας ανήρτησε μια φωτογραφία του Νίκου Ρόκκου και τη συνόδευσε γράφοντας: «Δεν ξέρω που θα συναντηθούμε φιλαράκι μου, εκείνο που ξέρω πολύ καλά είναι ότι σ’ αγαπάω! Καλό ταξίδι αδελφέ μου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liras (@giorgosliras)

Read More

And More