Γιώργος Παπαδόπουλος: Full in love με την σύντροφό του, Γαλάτεια

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του. Τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του πάνε πάρα πολύ καλά. Τον αγαπημένο τραγουδιστή απολαμβάνουμε από το βράδυ της Πέμπτης στη θέση του κριτή του “The X Factor 2” το οποίο έκανε πρεμιέρα. Στις διπλανές καρέκλες έχει τους Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα και Μπάμπη Στόκα.

Λίγα 24ωρα πριν το παγκοσμίως επιτυχημένο talent show ανοίξει αυλαία, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Γιώργο Παπαδόπουλο μαζί με την σύντροφό του, Γαλάτεια. Το ζευγάρι ζει εδώ και περίπου δύο μήνες τον απόλυτο έρωτα. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης το το TLIFE τους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου πήραν την πτήση τους για την πασχαλινή απόδρασή τους.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα media με την προσωπική του ζωή καθώς προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους. ΤΟ ίδιο κάνει και σε αυτή την περίπτωση χωρίς όμως να έχει καμία πρόθεση να κρυφτεί. Άλλωστε είναι full in love με την αγαπημένη του.

Read More

And More