Γιώργος Παπακώστας: Η νέα ανάρτηση μετά τη διάρρηξη στο μαγαζί του – Το μήνυμα για την οικογένειά του

Θύμα διάρρηξης ο γνωστός σεφ, Γιώργος Παπακώστας, αφού για δεύτερη φορά, μπήκαν στο μαγαζί που διατηρεί στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

«Συνέβη ό,τι έγινε και πέρσι, το ίδιο πράγμα. Είχε κλείσει το μαγαζί, μπήκαν μέσα τα παιδιά, απείλησαν με μαχαίρι τον άνθρωπο που είχα μέσα και καθάριζε. Πήγαν στα γραφεία, ήξεραν από πέρσι πως να πάνε, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και έκλεψαν. Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι γιατί ήξεραν πού να πάνε», ανέφερε αποκλειστικά στο TLIFE ο Γιώργος Παπακώστας.

Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Παπακώστας έστειλε ένα θετικό μήνυμα, μέσα από τα social media τονίζοντας πως όταν βρίσκεται με την οικογένειά του αισθάνεται ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου.

«Όταν είμαι με την οικογένεια μου αισθάνομαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Ελπίζω κάποια μέρα η κοινωνία μας να γυρίσει πίσω σε πιο ρομαντικές καταστάσεις. Όταν η οικογένεια θα είναι πιο δεμένη, όταν οι αξίες θα έχουν πιο πολύ σημασία απο τους follower και τα like, όταν θα νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας και όλοι μαζί χέρι χέρι θα βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής μας», έγραψε ο Γιώργος Παπακώστας.

Read More

And More