Γιώργος Τσαλίκης: Οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για την οικογένεια του Γιώργου Τσαλίκη από την Χαλκιδική. Ο τραγουδιστής ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο, αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια στην Σάνη της Χαλκιδικής μαζί με την σύζυγό του Δώρα και τα τρία αγόρια τους τον Βασίλη, τον Χάρη και τον Άγγελο. Ο γνωστός τραγουδιστής διέκοψε για λίγο τις εμφανίσεις του σε πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό για να περάσει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Άλλωστε όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο TLIFE, η οικογένεια του είναι η προτεραιότητά του, ενώ ο ρόλος του ως πατέρα είναι ο σημαντικότερος στην ζωή του και προσπαθεί σκληρά για να είναι καλός μπαμπάς. “Είμαι ο μπαμπάς που προσπαθεί. Ούτε ο καλύτερος ούτε ο χειρότερος.Προσπαθω να επικοινωνώ με τα παιδιά μου” έλεγε ο ίδιος.

Μπαμπάς και γιοι χαίρονται μοναδικές στιγμές και ατέλειωτα παιχνίδια στην Χαλκιδική έχοντας φυσικά στο πλευρό τους και την μοναδική γυναίκα της οικογένειας Τσαλίκη, την Δώρα με την οποία ο τραγουδιστής είναι από τα φοιτητικά του χρόνια αχώριστος.

Read More

And More