Γνωστή ηθοποιός στηρίζει την απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να γίνει ξανθιά! [vid]

Γνωστή ηθοποιός στηρίζει την απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να γίνει ξανθιά! [vid] | tlife.gr

Το «Κατερινιώ» στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» θα υποδυθεί αυτόν το χειμώνα η Μαρία Κορινθίου και πήρε μια απόφαση που έχει ήδη συζητηθεί πολύ… να αλλάξει την εμφάνισή της και από μελαχρινή να γίνει κατάξανθη. Η γνωστή ηθοποιός, αφού το σκέφτηκε πολύ, αποφάσισε να αλλάξει το look της ώστε να προσεγγίσει το ρόλο-σταθμό που ενσάρκωσε στον κινηματογράφο η Αλίκη Βουγιουκλάκη και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Η Μαρία, μάλιστα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Down Town ως ξανθιά και αποκάλυψε: «Σοκάρομαι όταν κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη». Ενώ, περιμένει με ανυπομονησία και τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων και του κόσμου για την αλλαγή της.

Πρώτη που θέλησε να την στηρίξει για αυτήν την απόφασή της ήταν μια άλλη φανατική μελαχρινή, η Κατερίνα Τσάβαλου που ανέβασε ένα video από τα παρασκήνια της φωτογράφησης στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Στην φίλη μου στην κουμπάρα μου στην αγάπη μου στην συνάδελφο μου που τολμάει γουστάρει παθιάζεται τσαλακώνεται ρισκάρει ! Σου εύχομαι πάντα να βάζεις τέτοια «στοιχήματα» και να τα κερδίζεις!».

READ more