GNTM 2: Πρόσωπο – έκπληξη στον δεύτερο κύκλο του reality μόδας!

Μπορεί οι εκπομπές του STAR να έχουν ρίξει αυλαία εν όψει καλοκαιριού, ωστόσο, οι ιθύνοντες του σταθμού ήδη ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Το Greece’s Next Top Model σάρωσε σε τηλεθέαση και έγινε πρώτο trend στα social media την σεζόν που μας πέρασε, οπότε το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς επιθυμεί η δεύτερη σεζόν του reality μόδας να είναι ακόμη πιο δυνατή. Ο νέος κύκλος του GNTM θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Τα γυρίσματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, με τους κριτές να έχουν ήδη βρει τα νέα κορίτσια θα διεκδικήσουν μια θέση στον χώρο του μοντέλινγκ και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Μάλιστα, ένα πρόσωπο – έκπληξη πρόκειται να δούμε στον δεύτερο κύκλο του reality μόδας! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Βίκυ Κουλιανού, που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 επιστρέφει στην τηλεόραση. Η εντυπωσιακή Ελληνίδα θα «εισβάλλει» στη νέα σεζόν του GNTM, παρέχοντας συμβουλές στα επίδοξα μοντέλα ως μάνατζέρ τους.

Η μεγάλη της πορεία τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις φωτογραφίσεις με διεθνείς οίκους μόδας και η πείρα που διαθέτει την καθιστούν ως την ιδανικότερη παρουσία για να βρεθεί δίπλα στις κοπέλες που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ. Η Βίκυ Κουλιανού θα βρεθεί στο πλευρό των κοριτσιών προκειμένου να τα συμβουλεύει και να τα αποφορτίζει από τις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να βιώσουν κατά τη διάρκεια του reality στην πορεία τους προς την κορυφή.

Read More

And More