GNTM: Αυτές είναι οι 10 παίκτριες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι μόδας

Όσο περνάει ο καιρός το GNTM μπαίνει στην τελική ευθεία. Κάθε εβδομάδα αποχωρούν δύο παίκτριες και οι κριτές έχουν επιλέξει την τελική δεκάδα. Τα περιθώρια στενεύουν, οι δοκιμασίες γίνονται πιο δύσκολες και οι κριτές είναι πιο αυστηροί. Οι παίκτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ικανοποιήσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στο σπίτι του GNTM. Στόχος τους να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Η καθεμία ξεχωρίζει για την ομορφιά και τον χαρακτήρα της.

Αυτές είναι οι 10 παίκτριες που παραμένουν και αυτή την εβδομάδα στο GNTM:

Άννα Αμανατίδου: Η καλλονή fashion blogger και ανιψιά του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργου Αμανατίδη

Η 21χρονη Άννα κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει αισθητική. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με το χορό και τη γυμναστική. Πριν μπει στο σπίτι του GNTM είχε ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014. Τα δύο τελευταία χρόνια είναι fashion blogger και influencer και φροντίζει να υπενθυμίζει σε όσους την ακολουθούν στο instagram τη φράση “αγάπα τον εαυτό σου, όπως και να ‘ναι”.

Άννα Τσακουρίδου: Η όμορφη χορεύτρια και cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Η όμορφη Άννα είναι 24 ετών έχει καταγωγή από τη Λάρισα. Ασχολείται επαγγελματικά με το χορό, ενώ έχει δοκιμαστεί για ένα χρόνο στο χώρο της μόδας, έχοντας στο ενεργητικό της πασαρέλες, φωτογραφίσεις και διαφημιστικά. Επίσης το νεαρό μοντέλο πριν αποφασίσει να δοκιμάσει την τύχη του στο GNTM, χόρευε ως cheerleader στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πρόσφατα συμμετείχε σε video clip της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου. Η φράση που την αντιπροσωπεύει είναι: “I know I’ll never be the best one, but I can be the one who’s different”

Ειρήνη Καζαριάν: Το όμορφο μοντέλο με το εντυπωσιακό βλέμμα

Η πανέμορφη Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική. Επιθυμούσε από 12 ετών να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά το δοκίμασε φέτος όταν πήγε σε ένα πρακτορείο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν την βοηθούν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Εβελίνα Σκίτσκο: Η 20χρονη καλλονή και μητέρας μιας κόρης

Η 20χρονη Εβελίνα κατάγεται από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο. Όταν ήταν 13 ετών, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στο δρόμο και από τότε δουλεύει επαγγελματικά μέχρι σήμερα. Έχει μια κόρη 9 μηνών την Αριάννα που έχει αποκτήσει με τον Κύπριο τραγουδιστή Ανδρέα Ναπολέων, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια του παιδιού όσο εκείνη είναι στο παιχνίδι. Μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά έχουν πολύ καλές σχέσεις. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η όμορφη παίκτρια μπορείς να κατακτήσεις και ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να το θελήσεις.

Ειρήνη Ερμίδου: Η 19χρονη με την έντονη προσωπικότητα γνωστή και ως “Ρονάλντο” του GNTM

Η 19χρονη Ειρήνη Ερμίδου κατάγεται από την Κομοτηνή και είναι από τις μικρότερες σε ηλικία παίκτριες του GNTM. Παίζει ποδόσφαιρο από την τετάρτη δημοτικού και μπήκε σε ερασιτεχνική ομάδα στα 17 της, όταν μετακόμισε για δύο χρόνια στη Γερμανία. Πολλές φορές στο ριάλιτι μόδας έχει δεχτεί αρνητική κριτική για το αγορίστικο στυλ της και μάλιστα την χαρακτηρίζουν Ρονάλντο του Next Top Model.

Εύη Ιωαννίδου: Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε από το Nomads

Η Εύη Ιωαννίδου είναι 23 ετών με καταγωγή από τη Βέροια. Ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ τα τελευταία 8 χρόνια, ενώ έχει αναλάβει και τις επιχειρήσεις εστίασης της οικογένειας της. Έχει σπουδάσει ιατρική αισθητική και κοσμητολογία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται και ως μοντέλο. Η φράση που την εκφράζει είναι: “Με τη δύναμη, την προσωπικότητα και τον ανταγωνισμό, βάζω ψηλά τον πήχη και πετυχαίνω τον στόχο μου”.

Ξανθή Τζερεφού: To plus size model που ενθουσίασε τους κριτές του GNTM

Η Ξανθή Τζερεφού είναι 20 ετών, μεγάλωσε στον Πειραιά και σπουδάζει Διατροφή και Διαιτολόγια στη Σητεία. Ασχολείται από μικρή με το θεατρικό παιχνίδι και αγαπά τον κινηματογράφο. Έχει δουλέψει μόλις ένα χρόνο ως μοντέλο. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν ότι έδινε πανελλήνιες, αλλά και ότι είχε κουραστεί να ακούει πως πρέπει να αδυνατίσει, παρόλο που ήταν μόλις 47 κιλά. Η φράση που την εκφράζει είναι “βάλτε χρώμα στη ζωή σας”

Μικαέλα Φωτιάδη: Η ξανθιά καλλονή που έχει στεφθεί Miss Young, Σταρ Ελλάς 2015 και Miss Europe 2016

Η Μικαέλα είναι 24 ετών και ερωτεύτηκε την πασαρέλα όταν η μαμά της ζήτησε από εκείνη και τα αδέρφια της να κάνουν πασαρέλα για το κατάστημα ρούχων που είχαν στην Ιεράπετρα. Έκτοτε έχει στεφθεί Miss Young, Σταρ Ελλάς και Miss Europe και έχει ένα γιο 15 μηνών που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της και μοντέλο Γιάννη Μπορμπόκη.

Μαριάννα Παινέση: Το 23χρονο μοντέλο με την εξωτική ομορφιά

Η Μαριάννα Παινέση έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Τανζανία. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο παιδαγωγικό και έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας την μητέρα της, η οποία παλαιότερα είχε κάνει κάποια διαφημιστικά. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, kung fu και λάτιν χορών. Η φράση που έχει πάντα στο μυαλό της είναι “γίνε εσύ, η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο”.

Χριστιάννα Σκούρα: Η μελαχρινή καλλονή και Μις Κρήτη 2015

Η Χριστιάννα Σκούρα είναι 22 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σπουδάζει Τεχνολογία Τροφίμων στο Ηράκλειο Κρήτης και μιλάει τρεις γλώσσες. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει πολύ. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Έχει λάβει μέρος σε τρεις διαγωνισμούς ομορφιάς και έχει κερδίσει τρία στέμματα. To 2016 κέρδισε τον τίτλο Μις Αλβανία στα καλλιστεία. Επίσης έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Κρήτη. Αγαπημένη της φράση είναι: “She believed she could, so she did”.

Read More

And More