GNTM – Η Ειρήνη Καζαριάν σχολιάζει το απρόσμενο αποτέλεσμα του τελικού: “Η αλήθεια είναι πως…”

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το βράδυ η ανατροπή που συνέβη στον τελικό του Greece’s Next Top Model! Ενώ όλοι περιμέναμε να ακούσουμε ένα όνομα από το στόμα της Βίκυς Καγιά, εκείνη μας εξέπληξε ανακοινώνοντας πως οι νικήτριες του φετινού κύκλου θα είναι δύο, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο. Τόσο τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και οι διαγωνιζόμενες έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της απρόσμενης εξέλιξης, αφού τους πήρε αρκετά λεπτά για να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Την ανατροπή που έγινε δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και η περσινή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν. Το όμορφο μοντέλο με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: “Να πω ένα μεγάλο μπράβο στις νικήτριες αλλά και σε όλες τις διαγωνιζόμενες. Ξέρω πως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται και κυρίως στις φιναλίστ.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μια νίκη όμως με αυτό που συνέβη καταλαβαίνουμε πως θα είναι όλες νικήτριες αλληλέγγυα, no matter what. Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Και πολλά συγχαρητήρια σε όλες. Απολαύστε την νίκη σας μωρά. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καζαριάν.

Η Ειρήνη Καζαριάν δεν θα γινόταν να το αφήσει ασχολίαστο!

Read More

And More