GNTM: Η νικήτρια Ειρηνή Καζαριάν στο θεατρικό σανίδι!

Πέρσι ήταν η μεγάλη νικήτρια του Greece’s Next Top Model και φέτος ετοιμάζεται για το θεατρικό σανίδι. Ο λόγος για την Ειρήνη Καζαριάν που μετά τις πρώτες φωτογραφίσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση.

Ναι, η νεαρή καλλονή θα πρωταγωνιστήσει μαζί με άλλες νεαρές ηθοποιούς στην παράσταση «Κούκλες». Όπως δήλωσε στην κάμερα του Happy Day «δεν έχω κάνει διάλειμμα από το μόντελινγκ, κάνω το θέατρο παράλληλο» και συνέχισε «δεν σκέφτομαι ακόμα να κάνω σπουδές πάνω στο θέατρο».

Η Ειρήνη ρωτήθηκε και για το πως της φάνηκε ο δεύτερος κύκλος του GNTM λέγοντας ότι: «Είναι λίγο πιο διαβασμένες οι φετινές παίκτριες» αλλά κι ότι όλες οι συμμετέχουσες τις φάνηκαν κούκλες. Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε; Το κρατάει για κάποια ειδική ανάγκη!

Η ίδια ανακοίνωσε μέσω Instagram τη συμμετοχή της στην παράσταση «Κούκλες», γράφοντας: «Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης σε σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι…».

Read More

And More