GNTM: Καταγγελία από ΜΚΟ ότι η τελευταία δοκιμασία αποτέλεσε… “δημόσιο κίνδυνο”!

Κι όμως… ΜΚΟ έβαλε στο στόχαστρο το Greece’s Next Top Model! Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με αφορμή την τελευταία φωτογράφιση των κοριτσιών, οι οποίες πόζαραν με εσώρουχα πάνω σε εν κίνηση όχημα, περνώντας από πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, μια μία κερδοσκοπική οργάνωση βάλλει εναντίον του reality μόδας του STAR. Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλλει ότι η φωτογραφική δοκιμασία με το φορτηγό δεν είχε την απαιτούμενη άδεια από τις Αρμόδιες Αρχές.

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» μάλιστα προσέφυγε το πρωί της Πέμπτης στο ΕΣΡ! «Τη 19η/9/2019 προβλήθηκαν σκηνές από την παραγωγή του τηλεοπτικού ριάλιτι “GNTM” στις οποίες εμφανίζονται υποψήφια διαγωνιζόμενα μοντέλα ημίγυμνα, με εσώρουχα, και όχι μαγιό, να κάνουν ντουζ επάνω σε μια εν κινήσει ανοιχτή νταλίκα η οποία εκινείτο πέριξ των κεντρικών οδών της Αθήνας με κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών κ. Παπαφιλίππου αν υπήρχε άδεια για την εν λόγω ενέργεια ή όχι, ο διοικητής μας απάντησε αρνητικά. Ως εκ τούτου σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε την εν λόγω περίπτωση και αν υπάρχει χροιά ποινικών ενδείξεων να την διαβιβάσετε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ωστόσο, η εφημερίδα Espresso ρώτησε σχετικά και σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας Αθηνών από τον ΚΟΚ δεν προβλέπεται άδεια για τροχοφόρα εν κινήσει, τα οποία δεν παρακωλύουν την κυκλοφορία και κινούνται στο όριο ταχύτητας, όπως αυτά προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις. Αλλά και από την πλευρά της παραγωγής του GNTM θα ήταν παράλογο να υλοποιήσει ένα τέτοιο concept χωρίς πρώτα να έχει διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Read More

And More