GNTM: Ποια είναι η Άννα Μαρία Ηλιάδου που αναδείχθηκε και εκείνη νικήτρια του reality μόδας; [pics]

Είκοσι τέσσερα πανέμορφα κορίτσια έζησαν μια μοναδική εμπειρία και τα πιο έντονα συναισθήματα, στην πορεία τους στο GNTM 2. Συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία, αγωνία και ενθουσιασμό για το επόμενο βήμα, απογοήτευση και φόβο για την αποτυχία. Έκλαψαν, πείσμωσαν, έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν, συνέχισαν. Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης έγινε η απόλυτη ανατροπή και τελικά αναδείχθηκαν δύο οι νικήτριες του Greece’s Next Top Model 2! Η Άννα Μαρία Ηλιάδου και  Κάτια Ταραμπάνκο!

Ποια είναι η δεύτερη νικήτρια του GNTM:

Η Άννα – Μαρία είναι 18 χρονών και μόλις τελείωσε το σχολείο. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Παίζει πιάνο από 7 χρονών. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα. Ανήκει τον τελευταίο καιρό σε πρακτορείο, όπου και ασχολείται επαγγελματικά με το modelling. Έχει κάνει πασαρέλες και φωτογραφίσεις. Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Motto: Ένας στόχος τη φορά.

Η Άννα Μαρία που ανακηρύχτηκε ως το Bratis’ girl στο παιχνίδι και έχει μεγάλη αδυναμία στον κριτή Άγγελο Μπράτη, έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις και έχει κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία φυσικά στη δοκιμασία στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά φορώντας τη δημιουργία του Άγγελου Μπράτη, αλλά και στις δοκιμασίες με την «Κοκκινοσκουφίτσα», και τη φωτογράφηση στο Μιλάνο!

Μερικά στιγμιότυπα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Read More

And More