GNTM: Ποια είναι η sexy Άννα Αμανατίδου που έχει μπει στο στόχαστρο της “κλίκας”; [pics]

Τι και αν στις auditions του Greece’s Next Top Model οι κριτές διαφώνησαν έντονα για την είσοδό της στο παιχνίδι, η Άννα Αμανατίδου καθημερινά αποδεικνύει ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί. Η καλλονή από την Θεσσαλονίκη κατάφερε να πείσει τους αυστηρούς κριτές του παιχνιδιού, πως μπορεί να γίνει το επόμενο Next Top Model.

Η Άννα ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μιλάνε με τις πράξεις τους. Μπορεί να έχει μπει αρκετές φορές στο στόχαστρο της “τριάδας της φωτιάς” (όπως έχουν ονομαστεί χιουμοριστικά η παρέα της Μικαέλας Φωτιάδη, της Εύης Ιωαννίδου και της Μέγκι Ndrio) είτε για την συμπεριφορά της είτε για την απόδοσή της, όμως αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί.

Το μοντέλο έχει σπουδάσει στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, αλλά το modeling ήταν πάντα το μεγάλο της όνειρο. Τα πρώτα της βήματα έγιναν μέσα από το fashion blog και το youtube channel που διαθέτει, όμως η είσοδός της στο παιχνίδι ήταν μια βαθιά επιθυμία που τελικά πραγματοποιήθηκε. Η ίδια, όπως και τα περισσότερα κορίτσια σήμερα, έχει αδυναμία στο Instagram και αυτός είναι και ο λόγος που μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα της ζωής της.

Η ομάδα του TLIFE έκανε μια βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σου παρουσιάζει τις πιο sexy στιγμές της. Μπορεί πλέον να είναι μια μελαχρινή γυναίκα με καρέ, όμως εμείς την γνωρίσαμε καστανή με πλούσια μακριά μαλλιά. Η εξωτική της ομορφιά είναι σταθερή και στα δύο hair looks.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More