GNTM: Σκληρή απάντηση της Βίκυς Καγιά για την κοπέλα που αρνήθηκε να μπει στο νερό - «Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού»

GNTM: Σκληρή απάντηση της Βίκυς Καγιά για την κοπέλα που αρνήθηκε να μπει στο νερό – «Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού» | tlife.gr

Χαμός έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης του Greece’s Next Top Model. Τα κορίτσια κλήθηκαν να κάνουν ορισμένες υποβρύχιες λήψεις, αλλά μια διαγωνιζόμενη, η Σοφία Ζαχαριάδου, φοβήθηκε να μπει στο νερό λόγω ενός ψυχολογικού τραύματος που είχε από την παιδική της ηλικία.

Τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου προσπάθησαν να την εμψυχώσουν και να την κάνουν να ξεπεράσει το φόβο της. Ωστόσο, η πιεστική συμπεριφορά τους σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί ανέφεραν μάλιστα, πως το κορίτσι έπαθε πιθανότατα «κρίση πανικού» και πως η αντιμετώπιση της Βίκυς Καγιά δεν ήταν σωστή, «βομβαρδίζοντας» με μηνύματα την τελευταία ανάρτηση της Βίκυς στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά, αν και δεν το συνηθίζει, θέλησε να απαντήσει στους followers της και στους επικριτές της με ένα κείμενο, κάτω από την εν λόγω φωτογραφία, για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με την παίκτρια αλλά και τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παρόλο που δε συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό κ πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψιν σας δεδομένου ότι σ’ ένα μονταρισμένο επεισόδιο με πολύ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο κ γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ κ έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου κ για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε ότι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό κ φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει κ αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κάνει έστω κ μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτά! Ήξερε επίσης από την αρχή ότι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού κ γνωρίζουν από πριν ότι θ’ ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτέ αντίρρηση κ ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά κ υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως κ ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολύ να με ακούσει κ να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερό αν όχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες κ δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’ αυτό το γύρισμα κ είναι κ αυστηροί με αυτούς. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια κ φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’ άλλα κορίτσια κ πρέπει να φύγει. Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά κ μπορείς ν’ αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για να μπορούμε να είμαστε δίκαιοι κ σωστοί. Καλή συνέχεια κ καλημέρα σε όλους!».

READ more