GNTM: Τα καυστικά σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την Άννα Αμανατίδου!

Το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε τον προημιτελικό του Greece’s Next Top Model. Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα υποψήφια μοντέλα πόζαραν πάνω σε discoballs, φορώντας haute couture τουαλέτες. Στο πλατό, οι κριτές δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην απόφασή τους, αλλά τελικά επέλεξαν να δείξουν στην Εύη Ιωαννίδου την πόρτα της εξόδου από το reality μόδας.

Η αποχώρηση της Εύης, αλλά και η αντίδραση της Άννας Αμανατίδου, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στο Twitter, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να παίρνουν ανοιχτά θέση για όσα έγιναν, αλλά και τα σχόλιά τους να είναι ξεκαρδιστικά. Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν δημόσια γι’ αυτό ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία έμεινε εμβρόντητη από την αντίδραση της Άννας αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό: «Άκου το κατινίδιο! Δεν την υποστήριξα είπα δεν αντέχω την κατινιά που έβγαλε απόψε. Κι έπρεπε να πάθει τσίρκο μεντράνο; Κουλ! Κέρδισες, χαμογέλα και προχώρα. Το Αμανατίδου έπαθε υστερικό θρίαμβο».

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More