GNTM: Το νέο επαγγελματικό βήμα της Κατερίνας Πεφτίτση μας εξέπληξε! Με τι ασχολείται πλέον;

Η Κατερίνα Πεφτίτση τα κατάφερε να μπει στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, ωστόσο το όνειρό της τέλειωσε αρκετά γρήγορα, καθώς αποχώρησε από την πρώτη δοκιμασία. Οι 24 υποψήφιες του GNTM έπρεπε να κάνουν την πρώτη τους… κάθετη πασαρέλα και να φωτογραφηθούν αιωρούμενες στα πλάγια ενός κτιρίου. Η Κατερίνα και η Πόπη, ωστόσο, ήταν τα μόνα κορίτσια που δεν κατάφεραν καν να κατέβουν λόγω υψοφοβίας, με συνέπεια να αποχωρήσουν και οι δύο.

Το σέξι plus size μοντέλο βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου για να μιλήσει για το GNTM και την αποχώρησή της, ενώ δεν δίστασε να προβεί και σε μια αποκάλυψη. Η Κατερίνα Πεφτίτση δεν είναι μόνο μοντέλο αλλά και… τραγουδίστρια, καθώς αποκάλυψε πως τέλη Οκτωβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι.

Δες το βίντεο:

«Τέλος Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσω ένα τραγούδι. Έχω τελειώσει μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Με τη μουσική είχα μεγάλο πάθος αλλά πάντα το έκρυβα. Τώρα αποφάσισα να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους δικούς μου και σε συνεργασία με τον Δημήτρη Σώρκο που είναι κολλητός μου», δήλωσε η Κατερίνα Πεφτίτση στο Star.

Read More

And More