GNTM: Το πρώτο μήνυμα της Μαριάννας Παινέση μετά τον τελικό του reality μόδας!

Ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης και ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν. Η 21χρονη καλλονή κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρία καλλυντικών, αλλά και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Η Μαριάννα Παινέση, η οποία ήρθε τρίτη στην κατάταξη παρά την εξαιρετική της επίδοση, το μεσημέρι της Πέμπτης, έκανε στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό τις τρεις φωτογραφίες που έβγαλε στις δοκιμασίες του τελικού, ενώ στη λεζάντα που τις συνόδευε έγραψε τα “ευχαριστώ” της σε όσους την βοήθησαν σ’ αυτό το “ταξίδι”, αλλά  συγχάρηκε δημόσια και τα άλλα δύο κορίτσια.

“Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!! Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου, τους κριτές μας @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @ilianapapageorgiou, την coach – “μαμά” μας @elena_hristopoulou, την μοναδική @genevievevv και όσους όλους κόπιασαν για ό, τι έγινε για σας μια αγαπημένη συνήθεια και για μας ήταν η πραγματικότητά μας, το δικό μας “reality” τους τελευταίους τρεις και παραπάνω μήνες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς για την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνω μέσα απ’ τα μηνύματά σας, καθημερινά (Προσπαθώ να απαντώ και ατομικά, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα, ελπίζω να με συγχωρείτε😄)! Υ. Γ. Συγχαρητήρια στη νικήτριά μας @nounekazaryan και στο δεύτερο top κορίτσι μας @evelinaskitsko #gntm #gntm2018″, έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More