Γωγώ Μαστροκώστα – Ιωάννα Λίλη: Απόλαυσαν τους συζύγους τους ξανά στο γήπεδο!

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ιστορική νίκη της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου στο Euro του 2004 και στο γήπεδο  Απόλλωνα Σμύρνης “Γεώργιος Καμάρας” στη Ριζούπολη αναβίωσε η μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους Greek Legends 2004 να υποδέχονται τους Legends της Πορτογαλίας. Και φυσικά από τις κερκίδες της εκδήλωσης δεν έλειψαν η σύζυγος του Τραϊανού Δέλλα, Γωγώ Μαστροκώστα και η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη.

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της Τραϊανού Δέλλα και παρόλο που εκείνος έχει σταματήσει την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής και ασχολείται με την προπονητική, εκείνη δεν χορταίνει να τον απολαμβάνει από τις κερκίδες του γηπέδου.

Αυτήν τη φορά λοιπόν, βρέθηκε στις κερκίδες με την Ιωάννα λίλη και τον καλό τους φίλο Χάρη Σιανίδη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και τη μεγάλη φιέστα που ακολούθησε!

Με αφορμή, λοιπόν, τα 15 χρόνια μετά το «έπος» της Πορτογαλίας όπου η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ κέρδιζε την οικοδέσποινα και κατακτούσε την κορυφή της Ευρώπης, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Ριζούπολης αναβίωσαν ξανά εκείνες τις στιγμές και με υψηλό προσκεκλημένο τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ότο Ρεχάγκελ αρκετές ώρες πριν το μεγάλο ματς, είχε κάνει γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας μας η οποία είναι η ίδια με εκείνη του τελικού με μόνη διαφορά ότι αντί του Ζήση Βρύζα, ξεκίνησε  ο Γιώργος Καραγκούνης που τότε ήταν ο μεγάλος άτυχος καθώς δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας. Οι 11 ήταν  οι εξής: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Δέλλας, Καψής, Κατσουράνης, Ζαγοράκης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Γιαννακόπουλος και Χαριστέας.

 

Read More

And More