Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Μένουν σπίτι και μας δείχνουν πώς περνούν στην… αυτοαπομόνωση!

Πες το περιορισμό των περιττών εξόδων, πες το οικειωθελή καραντίνα, το νόημα όμως παραμένει ένα: μένουμε σπίτι! Αυτό προτείνει η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας, αλλά και γιατροί σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπει φρένο στη ταχύτατη εξάπλωση του κορονοϊού, που χαρακτηρίστηκε και επίσημα πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Συμμεριζόμενοι τις συμβουλές του Υπουργείου, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες, ανέβασαν βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τα οποία, προτρέπουν τον κόσμο να είναι προσεκτικός και να ακούει τις συμβουλές των ειδικών.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας στηρίζουν με τη σειρά τους την προσπάθεια αυτή και, μέσα από τα social media, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας και πρώην γυμνάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την ίδια να παίζει τάβλι με τον σύζυγό της στο σαλόνι τους σπιτιού τους, δίνοντας παράλληλες τις συμβουλές τους σε όλους τους πολίτες.

Αυτές τις μέρες

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#μένουμε_σπίτι ♥️ #covid_19 @dellastraianos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro) στις

Read More

And More