Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Χέρι – χέρι σε βραδινή έξοδο [pics]

Στην πιο δημιουργική της φάση βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα με την επαγγελματική της επιτυχία να ακολουθεί την ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Η γνωστή επιχειρηματίας έχει λανσάρει τη νέα συλλογή ρούχων που δημιούργησε μαζί με την κουμπάρα της, Σταλώ Ηλία. Παράλληλα, απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να πάρεις μία γεύση από τη συλλογή

Τόσο με τους φίλους της όσο και με την οικογένειά της. Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις βραδινές εξόδους της με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα. Το ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να είναι full ερωτευμένο παρά τα πολλά χρόνια γάμου και χαίρεται τις στιγμές του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερές στιγμές σε δημόσιες εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά τους είδαμε χέρι χέρι λίγο πριν μπουν στο Κέντρο Αθηνών.

Η Γωγώ και ο Τραϊνός αγαπούν τη νυχτερινή Αθήνα και φροντίζουν να επισκέπτονται κάθε χρόνο κάποια από τα πιο top σχήματα της πόλης. Από αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει και το μουσικό υπερθέαμα που παρουσιάζει ο Σάκης Ρουβάς μαζί με την Πάολα και την Τάμτα.

Πέρασαν, λοιπόν, μία #Stardome βραδιά χωρίς να φύγει στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Read More

And More