Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε μέσω Instagram στο μήνυμα που του έστειλε ο Jimmy Fallon!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε μέσω Instagram στο μήνυμα που του έστειλε ο Jimmy Fallon! | tlife.gr

Tο πρωί της Πέμπτης, o Jimmy Fallon έστειλε μήνυμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μέσω Twitter. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος χρήστης στο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε τον Αμερικανό παρουσιαστή για το «The 2Night Show«, που είναι σαν την ελληνική εκδοχή του «The Tonight Show«, που παρουσιάζει εκείνος.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γρηγόρη Αρναούτογλου από παλιότερη εκπομπή του, όπου είχε καλεσμένη την Πηνελόπη Πλάκα. «Αφού συναντήσατε τον Ιταλό ομόλογό σας, επιτρέψτε μου να σας συστήσω στον Έλληνα», έγραψε στο μήνυμά του, με τον Jimmy Fallon να κάνει repost την ανάρτηση, σχολιάζοντας: «Πρέπει να μιλήσουμε».

O Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως ήταν φυσικό, δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι. Απάντησε, λοιπόν, στην εν λόγω ανάρτηση μέσα από τα InstaStories του. Δημοσιεύοντας το μήνυμα του Jimmy Fallon, του έκανε δημόσια την εξής ερώτηση: «Θα ήταν χαρά μου. Τι θα έλεγες να μιλάγαμε κάτω από τον ελληνικό ήλιο, στη θάλασσα με ούζο;». Μάλιστα,  την ανάρτησή του συνόδευαν τα hashtags «Greek» και «Filoxenia».

Λες ο διαδικτυακός αυτός διάλογος να έχει και συνέχεια;

READ more