Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επιασε δουλειά! Φωτό από το πρώτο γύρισμα της νέας του εκπομπής!

Σήκωσε μανίκια, φόρεσε ποδιά και ξεκίνησε γύρισμα! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από περίπου δύο μήνες συζητήσεων και επαφών με τους Αντεννικούς, είπε το μεγάλο “ναι” και ως γνωστόν είναι ο οικοδεσπότης της ήδη πολυσυζητημένης, brand-new καθημερινής τηλεοπτικής πρότασης του ΑΝΤ1, “Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου”.

Μάλιστα, σήμερα ξεκίνησαν και τα πρώτα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού, το οποίο έρχεται για να δώσει άλλη πνοή στο καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Στόχος των ανθρώπων του ΑΝΤ1, είναι το παιχνίδι να γίνει αγαπημένη συνήθεια (πως έχει γίνει το “Κάτι Ψήνεται” στον Alpha;) έτσι ώστε να χτιστεί μία ισχυρή καθημερινή απογευματινή ζώνη στους πίνακες τηλεθέασης, σε συνδυασμό βεβαίως-βεβαίως και με το “Μπρούσκο” που σκίζει. Γι ΄αυτό και η απόφαση των Αντεννικών είναι το παιχνίδι να βγαίνει στον αέρα στις 5.45 το απόγευμα.

Ο Γρηγόρης ,λοιπόν, από την Δευτέρα 18 Μαίου θα το παίζει σε διπλό ταμπλό, μιας και θα τον βλέπουμε και πρωί και βράδυ! Ούτε… αντιβίωση να ήταν. Ετσι, έπιασε σήμερα με πολύ κέφι και όρεξη δουλειά, γι΄ αυτό και έχουμε και το πρώτο “κλικ” από το πλατό.

Και ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν, να σου το πω κι αυτό. Οι δηλώσεις συμμετοχής πέφτουν σου λέει βροχή!

Read More

And More