Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πιο συγκινητική στιγμή που έζησε στις Φιλιππίνες! [pic]

Μακριά από την Ελλάδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα ζει εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται στο Παλαουάν στις Φιλιππίνες για τις ανάγκες του Nomads. Ο Γρηγόρης, μπορεί καθημερινά να γνωρίζει νέα πράγματα για τον πολιτισμό, τη ζωή και την κουλτούρα των ανθρώπων εκεί, αλλά έχει και μια μεγάλη νοσταλγία για την πατρίδα.

Έτσι, οι συνάδελφοί του φρόντισαν να του θυμίσουν την Ελλάδα και να ζήσουν μαζί του μια πολύ συγκινητική στιγμή, με αφορμή τα γενέθλια του γιου του. Ο μικρός Αναστάσης έγινε τεσσάρων χρόνων και παρόλο που επικοινωνεί συνέχεια με τον διάσημο μπαμπά του, δεν μπόρεσε να είναι φέτος μαζί του. Γι’ αυτό και οι φίλοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου ετοίμασαν μια τούρτα για τον μικρό με τέσσερα κεράκια και τα έσβησαν με τον Γρηγόρη στο Παλαουάν.

«Όταν είσαι 10.000 χιλιόμετρα μακριά από τον γιό σου που έχει γενέθλια και οι συνεργάτες σου φτιάχνουν τούρτα με 4 κεράκια για να νιώσεις κοντά του… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!», έγραψε στο Instagram ο Γρηγόρης και ανέβασε μια φωτογραφία με την τούρτα.

Read More

And More