Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συνάντηση με διάσημο σεφ στη Νέα Υόρκη

Μια απρόσμενη και πολύ ευχάριστη συνάντηση είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη. Ο γνωστός παρουσιαστής το φετινό καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Το ζευγάρι μετά από μια ολιγοήμερη απόδραση στην Ελαφόνησο με καλούς του φίλους, έφυγε για Αμερική όπου περνά μοναδικές στιγμές λίγο πριν την επιστροφή του παρουσιαστή στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αυτές τις ημέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι του. Όπως την Πέμπτη, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία από την συνάντησή του με τον διάσημο σεφ, Άντριου Ζίμμερν.

Ενθουσιασμένος ο γνωστός παρουσιαστής στην ανάρτησή του σημείωσε: “ANDREW ZIMMERN τον συνάντησα στην Νέα Υόρκη και τα είπαμε για την Ελλάδα, μου είπε για το κοκορέτσι και ανταλλάξαμε απόψεις, ένας υπέροχος ταλαντούχος τύπος που ταξιδεύει με το TRAVEL CHANNEL όλο τον κόσμο και δοκιμάζει τα πάντα… ο Andrew είναι chef..restaurateur, culinary expert, tv personality, radio personality,, γενικά είναι Φοβερός”.

Read More

And More