Γρηγόρης Αρναούτογλου: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για την απάτη εις βάρος του - Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για την απάτη εις βάρος του – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του | tlife.gr

Το τελευταίο διάστημα το Facebook έχει γεμίσει από χορηγούμενα ποστ μιας καλοστημένης, ηλεκτρονικής απάτης, όπου άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομα του παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου (κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν λίγο καιρό με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κρατερό Κατσούλη) για να κερδίσουν χρήματα από ανυποψίαστους χρήστες. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε οπαρουσιαστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις “Bitcoin”, προτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει.

Ο κ.Λύτρας τονίζει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις σχετικές δημοσιεύσεις το διαδίκτυο και ήδη έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :

«Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

 

READ more