Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το νέο επαγγελματικό βήμα που μας ξάφνιασε!

Ένα νέο εντελώς διαφορετικό project ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής του Ant1 και του «The 2Night Show» ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάτι καινούργιου και να μας αποκαλύψει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του.

Πρόκειται για την αγάπη του για τη… φωτογραφία! Βλέπεις ο αγαπημένος παρουσιαστής που έχει ταξιδέψει πολύ σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, αγαπά να απαθανατίζει με το φωτογραφικό του κάνιστρο ό,τι του τραβά την προσοχή και να το αποδίδει μέσα από τη δική του ματιά. Αυτή η αγάπη του, λοιπόν, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να έρθει στο φως της δημοσιότητας.

«17 Δεκεμβρίου την ημέρα των γενεθλίων μου ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι για μένα, είναι τα εγκαίνια της πρώτης μου έκθεσης φωτογραφίας… πλέον έμειναν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θέλω να ευχαριστήσω τους @photolab_athens @stratos_actidis @vicky_lemoni για την υπερπολύτιμη βοήθεια τους…», έγραψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Instagram του ανακοινώνοντας πως ετοιμάζει πυρετωδώς την πρώτη του προσωπική συλλογή φωτογραφίας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στην Blender Gallery στη Γλυφάδα!

Read More

And More