Γυμνή στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού η Μαρία Κορινθίου – “Το γυμνό αρέσει, αλλά δεν προκαλεί πια”

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σέξι celebrities της ελληνικής showbiz. Η Μαρία Κορινθίου διαθέτει μεσογειακή ομορφιά, τόλμη και δεν μασά τα λόγια της. Έτσι αυτήν τη φορά ποζάρει γυμνή, καλυμμένη με κομμάτια χρυσού και αποκαλύπτει πως “Το γυμνό πάντα αρέσει”.

“Πάντα το γυμνό αρέσει, αλλά δεν προκαλεί όπως παλαιότερα. Σηκώνει σχολιασμό, κουβέντα, κριτική, κουτσομπολιό, όμως μέχρι εκεί”, αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Ωστόσο, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαρία αναφέρει πως “Δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση. Θα με δουν θα αρέσω σε κάποιους, μετά τι γίνεται; Το θέατρο είναι πολύ αυστηρό και θέλει να το προσεγγίσεις με μελέτη και σεβασμό”.

Για την πρόταση που της είχε γίνει να βρεθεί στο Survivor είπε: “Το Survivor αυτήν τη στιγμή δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Να κάνω τι; Να ψωμολυσσάω για το έπαθλο; Το θεωρώ τραγικό για εμένα”. Ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού με τον Γιάννη Αϊβάζη (το ζευγάρι έχει μαζί την μικρή Ισμήνη) είπε: “Όταν με ρωτάνε αν θα κάνω άλλο παιδί, μου έρχεται στο μυαλό ένα “αχ”. Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν το θέλω”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More