“Γυναίκες” στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και το live… ξεκατίνιασμα!

“Γυναίκες” στα πρόθυρα νευρικής κρίσης! “Γυναίκες” εκτός ελέγχου και εκτός τηλεοπτικών ορίων ή μάλλον για ν ΄ακριβολογώ εκτός ορίων γενικότερα… Αλήθεια, χάζευα χθες το καθημερινό, απογευματινό μαγκαζίνο του Epsilon και έμεινα άναυδη με το ξεκατίνιασμα της Ελενας Παπαβασιλείου και της Δέσποινας Καμπούρη σε… ζωντανή μετάδοση!

Για την ακρίβεια δεν ήξερα αν αυτό που παρακολουθούσα εκείνη την ώρα μου προκαλούσε θλίψη ή αν ήταν μία τηλεοπτική εικόνα για την οποία έπρεπε να σκάσω από τα γέλια.

Οπως ίσως ήδη θα ξέρεις οι δύο κυρίες της απογευματινής ζώνης του Epsilon κόντεψαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί με αφορμή την life-style φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή σε γνωστό, εβδομαδιαίο περιοδικό. Ετσι ,λοιπόν, γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν… Ομως, σαφέστατα και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η κουβέντα θα έφτανε στο σημείο να καταλήξει σε μία απίστευτη live επίθεση της Ελενας Παπαβασιλείου στην Δέσποινα Καμπούρη. Γιατί ουσιαστικά περί αυτού πρόκειται, μιας και η δεύτερη προσπάθησε πολλάκις να σταματήσει τον όλο… εκτροχιασμό της πρώτης, αλλά εκείνη είχε ξεφύγει εντελώς και βρισκόταν σε άλλο επίπεδο.

Ολα ξεκίνησαν την στιγμή που η Δέσποινα Καμπούρη είπε της Ελενας Παπαβασιλείου πως είναι… “χαοτική”. Προφανώς – αν κρίνουμε από την αντίδρασή της – η Ελενα Παπαβασιλείου δεν ήξερε ακριβώς τι σημαίνει η λέξη “χαοτική” και θίχτηκε! Θίχτηκε τόσο, λες και κανείς την προσέβαλε… Λες και κανείς της έθιξε την τηλεοπτική της τιμή… Λες και κανείς την υποτίμησε και πέρασε στην αντεπίθεση, παρουσιάζοντας μία απαράδεκτη τηλεοπτική εικόνα προς τα έξω.

Μία τηλεοπτική εικόνα που τελικά είναι ηλίου φαεινότερο πως αυτή ακριβώς ήταν που την έθιξε, την προσέβαλε και την υποτίμησε τηλεοπτικά… Μία εικόνα με την οποία η ίδια η Ελενα Παπαβασιλείου δεν σεβάστηκε πρώτον τον ίδιο της τον εαυτό, δεύτερον όλους εκείνους σε αυτό το κανάλι που την πίστεψαν και αποφάσισαν να την πάρουν από το περιθώριο και να την φέρουν και πάλι στο τηλεοπτικό προσκήνιο και τρίτον; Δεν σεβάστηκε τους τηλεθεατές του Epsilon που εκείνη την στιγμή τους είχαν χαρίσει την ψήφο της προτίμησής τους. Τραγικό!

Το να ξεκατινιάζεσαι με τον χειρότερο τρόπο χωρίς να μπορείς να αντιληφθείς ποια είναι τα όρια και ποιο ακριβώς το μέτρο, το να μοιάζεις με τη χειρότερη κατίνα του πλανήτη που έχει βγει στο μπαλκόνι και υστεριάζει λέγοντας “ποιος άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα” , σίγουρα δεν σε τιμά και σίγουρα επίσης αποτελεί πολύ κακό προηγούμενο αν θες να παραμείνεις σε αυτό το χώρο και να κάνεις καριέρα. Καμία τηλεοπτική προσωπικότητα που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή επί σειρά ετών και έχει κάνει αληθινά λαμπερή καριέρα και ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει δεν έχει κάνει τέτοια λάθη.

Αν και για να κάνεις καριέρα θα πρέπει να έχεις κάτι… Ενα ταμπεραμέντο, έναν αυθορμητισμό, μία ζεστασιά, μία αμεσότητα και πάνω απ ΄όλα; Ευγένεια, καλούς τρόπους και συναδελφικό και τηλεοπτικό ήθος.

Στοιχεία τα οποία δεν θυμάμαι ποτέ να έχω εντοπίσει πάνω στη συγκεκριμένη περσόνα, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να μου κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή με καμία της τηλεοπτική κίνηση, μιας και η καλύτερή της φίλη είναι η μετριότητα και κολλητός της ο τηλε-ναρκισσισμός. Ισως γι ΄αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είχε βρεθεί -όπως ήδη σου είπα- εκτός, μέχρι την στιγμή που το “Ε” είπε να της χαρίσει μία νέα, πολύτιμη τηλεοπτική ευκαιρία, την οποία και πέταξε στα σκουπίδια.

Και γενικότερα αν κάνω ένα flash-back τα Media έχουν ασχοληθεί με την Ελενα Παπαβασιλείου σε ότι έχει να κάνει με το θεικό κορμί της, με το κάθε πότε κάνει ηλιοθεραπεία, με τα μαγιό που φοράει, με τις τσάντες που κρατάει και τις στυλιστικές προτάσεις που επιλέγει κάθε φορά που βγαίνει, με το ποια είναι τα αμόρε της και γενικότερα δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού. Ο δικός μου “σκληρός” αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες έχει συγκεντρώσει για την Ελενα Παπαβασιλείου.

Κατά τα άλλα; Για την Δέσποινα Καμπούρη τι να πω; Για πολλοστή φορά απέδειξε πως διαθέτει ευγένεια, ήθος, καλούς τρόπους και πως ξέρει να έχει την ψυχραιμία του επαγγελματία που εννοείται πως δεν βρέθηκε τυχαία σε μία συγκεκριμένη θέση. Αλλωστε, το ποια είναι η Δέσποινα Καμπούρη είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι καλά που βρισκόμαστε χρόνια σε αυτό το χώρο και δεν είμαστε… περαστικοί!

Μπράβο Δέσποινα που επέδειξες τέτοια ψυχραιμία και τέτοιο επαγγελματισμό!

ΥΓ1: Να υποθέσω πως αυτή η τόσο ωραία ατμόσφαιρα στην εκπομπή είναι κάτι που υπάρχει και στα παρασκήνια και γι ΄αυτό βγαίνει και στη σκηνή;

ΥΓ2: Απορία: Και οι τέσσερις παρουσιάστριες πριν ξεκινήσουν σύσκεψη πρέπει να φορούν πρώτα… κράνος;


Read More

And More