H “Σιλά”… εκθρονίζει τους “Βασιλιάδες” ;

Οταν η “Σιλά” έρχεται, οι “Βασιλιάδες” φεύγουν ; Ιδού η απορία… Μέρα με τη μέρα όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τους διοικητικούς του Mega να σκέφτονται από Οκτώβρη να ανάψουν το πράσινο φως στην τούρκικη παραγωγή και το κόκκινο στην επιτυχημένη, καθημερινή σειρά τους.

Βλέπετε, οι οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη παραγωγή λόγω κρίσης βεβαίως-βεβαίως και οι οποίες κανείς για την ώρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει με σιγουριά για το αν θα ξεπεραστούν, με την ρευστότητα που υπάρχει στην αγορά, έχει κάνει τους τηλε-ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού, να σκέφτονται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το πως ακριβώς θα μπορούσαν του χρόνου – από Οκτώβρη δηλαδή – να σηκώσουν αυλαία.

Ετσι, λοιπόν, η φημολογία της εποχής θέλει, το Mega να σχεδιάζει από το Φθινόπωρο να διατηρήσει την καθημερινή τούρκικη σαπουνόπερα “Σιλά” κάθε βράδυ στις 9.00 στο πρόγραμμά του και την πρεμιέρα των “Βασιλιάδων” να την αφήσει για αργότερα.

Για πόσο αργότερα; Από Γενάρη και μετά, κερδίζοντας έτσι χρόνο μπας και μπορέσουν να ξεπεράσουν τις οικονομικές τους συμπληγάδες !


Read More

And More