Η αγέραστη Zωζώ Σαπουντζάκη! Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής [pics]

Η αγέραστη Zωζώ Σαπουντζάκη! Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής [pics] | tlife.gr

Μια υπέροχη παράσταση αφιερωμένη στο Γιώργο Μουζάκη απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν προχθές στο Μέγαρο Μουσικής. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θανάσης Αλευράς που έκανε μια ιδιαίτερη εμφάνιση και ανάμεσα σε αυτούς που την παρακολούθησαν ήταν και η … αειθαλής Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία με το στυλ της κατάφερε για μια ακόμα φορά να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα αλλά και τα φωτογραφικά φλας!

Με μαύρο total look και φούξια γούνα η Ζωζώ παρακολούθησε την παράσταση και μετά πόζαρε στα καμαρίνια με τους συντελεστές

 

Με τον τραγουδιστή Γιάννη Πετρόπουλο
Με τον Γιώργο Κατσαρό κα τον παρουσιαστή της βραδιάς Θανάση Αλευρά

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το έργο και οι διαχρονικές επιτυχίες του σπουδαίου συνθέτη μαέστρου και δεξιοτέχνη τρομπετίστα Γιώργου Μουζάκη, σε μία νέα ανάγνωση από τις φωνές του σήμερα.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μαρίζα Ρίζου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δωρος Δημοσθένους και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος μεταφέρουν τη δύναμη, το μπρίο και το πάθος των τραγουδιών του συνθέτη, τα οποία άφησαν εποχή με την υψηλή αισθητική και την ακαταμάχητη γοητεία τους.

Μαζί τους μπάντα πνευστών και καταξιωμένοι σολίστ, σε μια ιδιαίτερη συναυλία, με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις που χαρακτηρίζουν το πολυδιάστατο έργο του Γιώργου Μουζάκη.  Ο επονομαζόμενος «βασιλιάς της επιθεώρησης», σφράγισε με τα τραγούδια του τη χρυσή εποχή της ελληνικής επιθεώρησης του ’50, του ’60 και του ’70.

 

READ more