Η… αντίστροφη μέτρηση για το “Ξαναδέστε τους” ξεκίνησε; Με απώλειες από σήμερα η εκπομπή του Alpha στον αέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Ξαναδέστε τους” ξεκίνησε; Ο τηλεοπτικός χρόνος για την καθημερινή, ψυχαγωγική (ο Θεός να την κάνει…) εκπομπή του καναλιού της Κάντζας έχει ξεινήσει να μετρά αντίστροφα;

Ναι, τα πράγματα για το καθημερινό πρόγραμμα του Alpha και για τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του, δεν είναι και στη… καλύτερή τους φάση. Μετά την ελεύθερη πτώση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και με τα μονοψήφια ποσοστά να πέφτουν βροχή ή μάλλον για να ακριβολογώ… καταιγίδα, πλέον κανείς δεν είναι σε θέση να σου απαντήσει για το αν η εκπομπή θα τα καταφέρει και θα τερματίσει μαζί με όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού, κάπου εκεί περά τα τέλη Ιουνίου, ή αν το τέλος έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Δυστυχώς, το “Ξαναδέστε τους” ξανά ήρθε στους δέκτες μας έτσι σαν να μην πέρασε μια μέρα, μόνο που η αλήθεια είναι, πως πέρασαν πολλές μέρες από εκείνη την “αποφράδα” εποχή που έπαιζε στον Alpha. Και οι μέρες που ήρθαν ήταν για όλους δύσκολες, γκρίζες, δυσάρεστες… Οι εποχές και τα ζητούμενα άλλαξαν… Κάτι που μάλλον δεν αντιλήφθηκαν οι συντελεστές της συγκεκριμένης εκπομπής, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μιλήσουν την ίδια γλώσσα με τους τηλεθεατές.

Το “Ξαναδέστε τους” ,λοιπόν, αγκομαχάει στους πίνακες τηλεθέασης και έχει σημάνει συναγερμός. Η διοίκηση του Alpha έχει φροντίσει να μεταφέρει τόσο στο Νίκο Μουτσινά, όσο και σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές πως πρέπει άμεσα να προχωρήσουν σε αλλαγές και σε διορθωτικές κινήσεις, πριν να είναι αργά.

Πως το λέμε; Η΄αλλάζουμε ή βουλιάζουμε…

Και μπορεί οι φήμες της εποχής να ήθελαν την εκπομπή να κατεβάζει ρολά στα μέσα Φλεβάρη, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Για την ώρα η εκπομπή έχει αποφασιστεί να συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα και αν δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα το τι θα γίνει με την τηλεοπτική της τύχη, είναι μία απόφαση που θα παρθεί αμέσως μετά.

Και ενώ το κανάλι επισήμως προσπαθεί να σβήσει τη… φωτιά και σφυρίζει υποτιθέμενα ψύχραιμα και λέει πως δεν τίθεται κανένα θέμα και πως στηρίζει 100% την εκπομπή, από σήμερα ξεκινάμε να μετράμε τις απώλειες.

Ναι, αυτή που μας άφησε νωρίς, είναι η Τζώρτζια Παναγή. Ναι, η Τζώρτζια ήταν η πρώτη που έπρεπε να πληρώσει το τίμημα της αποτυχίας,παρά το γεγονός ότι ούτε καν… ανέπνεε στην εκπομπή.

Αλήθεια, σε μία εκπομπή που είναι τόσο… one man show και εν ΄συνεχεία όλη πάνω στην με το ζόρι… παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, η οποία σε ότι κι αν έχει κάνει μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει να συναντηθεί με την επιτυχία, πως γίνεται να φταίνε πρώτοι απ ΄όλους όλοι οι άλλοι; Εχω αυτή την απορία…

Κατά τα άλλα από σήμερα σου λέει το κενό που αφήνει πίσω της η Τζώρτζια Παναγή, θα έρθει να καλύψει ο Γιώργος Δάσκαλος, ο οποίος και ανήκει έτσι κι αλλιώς στο δυναμικό της εκπομπής.


Read More

And More