Η αποκάλυψη της Εύης Ιωαννίδου για το GNTM: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι…»

Η Εύη Ιωαννίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου για την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model και την περιβόητη «τριάδα της φωτιάς».

«Στο παιχνίδι ήμουν ο εαυτός μου. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι οι κόντρες άρχισαν πολύ νωρίς. Πριν μπούμε στο σπίτι μέναμε όλες μαζί σε ένα ξενοδοχείο για δεκαπέντε μέρες. Θεωρώ ότι αυτό έγινε προκειμένου να αρχίσουν τα πηγαδάκια και οι κλίκες. Εκεί ξεδιάλυνε το τοπίο και όταν μπήκαμε στο σπίτι οι παρέες ήταν έτοιμες. Αυτό οι τηλεθεατές δεν το είδαν… Δεν βρέθηκα ξαφνικά σε ένα σπίτι και είπα αυτές τις δύο θέλω για παρέα (σ.σ. Μικαέλα Φωτιάδη, Μέγκι Ντρίο). Έτυχε με τις συγκεκριμένες κοπέλες να δέσω από πριν. Αν με ρωτάς, δεν θεωρώ ότι έβγαλα έναν κακό εαυτό, γιατί ποτέ δεν κακολόγησα κάποια συμπαίκτριά μου και ποτέ δεν έβρισα, σε αντίθεση με πολλές που με έβρισαν», είπε χαρακτηριστικά.

Το 2017 στο Nomads και το 2018 στο GNTM. Πώς πήρε την απόφαση να πάρει μέρος σε δύο τόσο διαφορετικά reality shows; «Για το Nomads μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή. Αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Με το GNTM τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να πάω σε ένα παιχνίδι σχετικό με μόδα και ομορφιά. Όταν προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος, ήμουν πιο μικρή και το ζήλευα. Σκεφτόμουν συχνά «Θα τη ζήσω ποτέ αυτή την εμπειρία;». Κάθομαι, λοιπόν, μια μέρα στον καναπέ και έτσι όπως χαζεύω στο κινητό μου βλέπω «Δηλώστε συμμετοχή, ξεκινάει το reality Next Top Model» και έχω μείνει παγωτό. Το σκέφτομαι λίγο και παίρνω την απόφαση. Βάζω δύο φωτογραφίες μου, συμπληρώνω τα στοιχεία μου και τα στέλνω. Δεν περνάει μία εβδομάδα και με παίρνουν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι θέλουν να με δουν στο πρώτο casting», εξήγησε.

Read More

And More