Η Δ. Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο στο TLIFE: “Ένιωθα σαν να είχα μαχαίρια στη μέση μου”

Με ορό στο χέρι είναι η Δημήτρα Αλεξανδράκη τις τελευταίες ώρες. Το μοντέλο βρίσκεται στο νοσοκομείο Υγεία αλλά φαίνεται να μην έχει χάσει καθόλου το χιούμορ της παρά τον πόνο που νιώθει. Η Δήμητρα ανέβασε μέσα από το δωμάτιό της δύο φωτογραφίες στο instagram προσπαθώντας να δείξει ότι έχει τουλάχιστον καλή διάθεση…

/

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και μας είπε ότι το πρόβλημα υγείας της προήλθε από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε τον τελευταίο καιρό, της ορθοστασίας, των τακουνιών και της κούρασης. “Έβγαλα μία κοίλη πίσω στην μέση, εμφανίστηκαν ένα δύο πράγματα και απλά είμαστε εδώ πέρα για να τα φτιάξουμε”, εξηγεί στο TLIFE.

Την ρωτήσαμε αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποιου είδους επέμβαση. “Δεν το γνωρίζω ακόμα. Είμαι δύο μέρες μέσα και θα παραμείνω κάποιες ακόμα για να δούμε αν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο και εύχομαι όχι γιατί δεν έχω το κουράγιο”, δήλωσε καταβεβλημένο το μοντέλο. “Μπορεί να αντιμετωπιστεί και με φάρμακα απλώς πρέπει να κάνω και διάφορες εξετάσεις”, συνέχισε.

/

Παρόλο που το αντιμετωπίζει όμως με χιούμορ και καλή διάθεση η αλήθεια είναι ότι πονάει πολύ. “Όταν ερχόμουν έκλαιγα γιατί πήρα τηλέφωνο να έρθουν να με πάρουν και πήγα να σηκωθώ στο σπίτι μου και δεν μπορούσα. Ήταν πολύ άσχημος πόνος. Σαν να είχα μαχαίρια στη μέση μου”, περιγράφει η Δήμητρα.

Read More

And More