Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε από τη Μαδαγασκάρη! Το καυτό σορτσάκι και η απουσία του συντρόφου της από το αεροδρόμιο [pics]

Μια εβδομάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Nomads, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ανακοίνωσε ότι δεν αντέχει άλλο μακριά από τον σύντροφό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και θέλει να γυρίσει πίσω σε εκείνους. Αφού έμεινε μερικές ημέρες στην Μαδαγασκάρη και απόλαυσε τις ομορφιές της χώρας, η μελαχρινή καλλονή πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, η Δήμητρα κατέφθασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, εμφανώς κουρασμένη από το πολύωρο ταξίδι, φορώντας μαύρα γυαλιά τα οποία έκρυβαν το πρόσωπό της και ένα καυτό μίνι σορτσάκι, το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Οι λόγοι που έφυγα ήταν καθαρά ότι είχα ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό και άρχισα να μην περνάω καλά. Δεν ήμουν καλά. Όταν δεν είμαστε ευτυχισμένοι φεύγουμε. Συνέβησαν πάρα πολλά για τα οποία θα μιλήσω τις επόμενες ημέρες. Έγιναν πράγματα που με στεναχώρησαν και άρχισαν να μη με αντιπροσωπεύουν οι καταστάσεις που επικρατούσαν», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Open Tv.

Μάλιστα, στο αεροδρόμιο δεν φάνηκε να πήγε ο σύντροφός της, Δημήτρης Μηλιώνης, ο οποίος ήταν και εξαρχής ο λόγος που η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε από το παιχνίδι. Όσον αφορά τον αγαπημένο της, η ίδια απάντησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα: «Με τον σύντροφό μου έχουμε μιλήσει, όλα καλά. Κάπου εδώ είναι. Για τα δημοσιεύματα, θα τα πούμε κι αυτά εν καιρώ».

Δες όλες τις φωτογραφίες:

https://www.youtube.com/watch?v=V1y0rEWHf90

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More