Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλά στο TLIFE για τον γάμο της: «Ήθελα να ζήσω αυτή τη στιγμή μόνο μαζί του»

Ευχάριστα νέα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, Δημήτρη.

Το ζευγάρι πήρε την ευλογία του παππά με το γνωστό μοντέλο να ανακοινώνει και επίσημα πως παντρεύτηκε.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο TLIFE

«Από τη στιγμή που βρίσκεσαι σε μια σχέση μέσα από την μπορεί να προκύψει ένα παιδί, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να γίνει χωρίς την ευλογία του παππά. 

Έτσι κι εμείς πήραμε την ευλογία του παππά! Για τον Θεό είμαστε ενωμένοι, όχι όμως και για το κράτος. Δεν έγινε κανονικός γάμος. Ο Δημήτρης μπορεί να ήταν πιο έτοιμος για κάτι τέτοιο, ωστόσο εγώ στην παρούσα φάση ήθελα να ζήσω αυτή την στιγμή μόνο μαζί του», ξεκαθαρίζει για όσα γράφτηκαν για τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Φωτογραφία από την πρόταση γάμου

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είμαι ευγνώμων για όσα όμορφα μου συμβαίνουν»

Από την αρχή της σχέσης τους, μέχρι και σήμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την ταυτότητα του αγαπημένου της.

«Ο Δημήτρης είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να ολοκληρωθώ ως γυναίκα και να κάνουμε τη δική μας οικογένεια. Ωστόσο δεν είναι κάτι που κυριαρχεί αυτή την περίοδο στο μυαλό μου, αφού έχω επικεντρωθεί στην καθημερινότητά μου και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς μου.

Είμαι ευγνώμων για όσα όμορφα μου συμβαίνουν σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους. Έχω την δουλειά μου, προσπαθώ να τους ευχαριστώ όλους γύρω μου και να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου», αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την περίοδο που διανύει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αν δεν είχα τον Δημήτρη στο πλευρό μου θα ήμουν διαφορετική»

Σχολιάζοντας τον άνθρωπο που άλλαξε τη ζωή της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχεται: «Απορώ αυτός ο άνθρωπος που βρίσκει τόση δύναμη και με κρατάει, αν δεν είχα τον Δημήτρη στο πλευρό μου, ίσως σήμερα να ήμουν διαφορετική.

Από την πρώτη μας γνωριμία υπήρχε ο ενθουσιασμός ανάμεσά μας, αμέσως όμως κατάλαβα για το τι άνθρωπο πρόκειται, ζώντας δίπλα του. Είμαστε ευλογημένοι και είμαστε μαζί», ανέφερε στο TLIFE η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More