Η Ε. Μενεγάκη εμφανώς ευδιάθετη και αδυνατισμένη!

Η Ε. Μενεγάκη εμφανώς ευδιάθετη και αδυνατισμένη! | tlife.gr

Η γνωστή παρουσιάστρια,Ελένη Μενεγάκη, όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν και έχουμε δει από τις μικρές μας οθόνες, απολαμβάνει το φαγητό χωρίς τύψεις.

Πριν δύο χρόνια, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό »ΕΓΩ», όλοι έμειναν κατάπληκτοι με μία εμφάνισή της, αφού όπως μάθαμε αργότερα, είχε χάσει 8 κιλά. Η ίδια είχε δηλώσει, πως ξαφνικά ένιωσε ότι είχε αρχίσει να παχαίνει περισσότερο από ό,τι έπρεπε και κατάφερε να χάσει τα κιλά με μεγάλες στερήσεις.

Μάλιστα, το ίδιο συνέβει και φέτος, που η Ελένη ξαναβρήκε τον παλιό, καλό της εαυτό. Είναι φανερά αδυνατισμένη, αλλά ταυτόχρονα και με πολύ ανεβασμένη διάθεση.

Δεν γνωρίζουμε, αν υπάρχει κάποια »μυστική» δίαιτα, την οποία ακολούθησε, το σίγουρο όμως είναι, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια στην εκπομπή της, ότι λατρεύει τα φρούτα, τις σαλάτες, πίνει πολύ νερό και αποφεύγει τα βραδινά γεύματα. Επίσης, δεν είναι λίγες και οι φορές που ο φακός την έχει απαθανατίσει, καθώς ψωνίζει από την λαϊκή αγορά και από μαγαζιά με βιολογικά προϊόντα.

Τέλος, η ίδια δεν κάνει τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από μια γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της, γι’ αυτό και το μήνυμα που στέλνει στις τηλεθεάτριές της συχνά, είναι να μην αφήνονται ποτέ.

Διάβασε περισσότερα στο »ΕΓΩ» που κυκλοφορεί!

READ more