Η Ελένη Μενεγάκη προβλέπει το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου! (video)

Η Ελένη Μενεγάκη προβλέπει το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου! (video) | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια είναι 4,5 μηνών και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ετεοκλή Παύλου. Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση στο περιοδικό ΟΚ! και για πρώτη φορά είδαμε τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη, αφού πλέον η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής «Ελένη«, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τις πόζες της εγκυμονούσας τραγουδίστριας, ενώ δεν δίστασε να κάνει και τη δική της πρόβλεψη για το φύλο του μωρού που θα φέρει στον κόσμο.

«Η Ελένη γεννάει κατά τον Σεπτέμβρη κι εμείς δεν θα είμαστε εδώ. Εγώ κάνω πρόβλεψη, έτσι όπως την βλέπω σήμερα και με τα σχόλια που έκανε μόνη της, ότι περιμένει γιο. Έχει πρηστεί η Ελένη και προβλέπω ότι περιμένει γιο. Αν την έβλεπα και στον έκτο μήνα θα έβαζα και βούλα τότε στην πρόβλεψή μου. Εμένα οι προβλέψεις μου δεν πέφτουν έξω, το έχετε δει. Αν δεν της έχουν φουσκώσει λίγο την κοιλίτσα στις φωτογραφίες του περιοδικού και αν είναι έτσι όπως τη βλέπω, γιατί βλέπω και διαφορές στο πρόσωπό της. Τι να πω ψέματα; Περιμένει αγόρι…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Λες να πέσει μέσα η Ελένη; Είναι γνωστή άλλωστε για την διαίσθησή της…

READ more