Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι ερωτευμένη! Αυτός είναι ο σύντροφός της

Μπορεί να έφτασε στον τελικό του GNTM και να μην αναδείχτηκε το νέο Next Top Model, ωστόσο η Εβελίνα Σκίτσκο δεν το έβαλε κάτω και έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα της στο modelling. Μάλιστα, το πανέμορφο μοντέλο φαίνεται να έχει βρει και τον έρωτα στα μάτια ενός πολύ γοητευτικού άντρα. Σύμφωνα με το Alpha News Κύπρου, η Εβελίνα διατηρεί σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον σέξι ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου.

Μάλιστα, η κυπριακή ιστοσελίδα “ξετρύπωσε” και μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, το οποίο ποζάρει κάτω από την δύση του ήλιου στην Ακρόπολη, με τον Ευγένιο να δίνει ένα γλυκό φιλί στην αγαπημένη του. H Eβελίνα αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στην Κύπρο που ανοίγει τα φτερά της, στις πασαρέλες του εξωτερικού και Ελλάδας μετά την συνεργασία της με την καταξιωμένη booker Έλενα Χριστοπούλου.

Ο Ευγένιος είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και αποτελεί έναν από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Κύπρου. Είναι 28 χρονών και από ότι φαίνεται το ήθος του, ο χαρακτήρας του και η ομορφιά του κέρδισαν την καρδιά της όμορφης Εβελίνας.

Read More

And More