Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κάνει μονόζυγο… topless και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα και περνάει μερικές στιγμές ξεκούρασης, λίγο πριν τον δεύτερο κύκλο του GNTM. Η μελαχρινή καλλονή, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται και την εντυπωσιάζουν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο, η Ηλιάνα έκανε μια αρκετά hot ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια… topless φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, φορώντας μόνο ένα λευκό εσώρουχο, πόζαρε στην κάμερα με την πλάτη, ενώ παράλληλα έκανε… μονόζυγο.

Το γεγονός ότι από τη μέση και πάνω δεν φορούσε τίποτα, δεν έμεινε ασχολίαστο από τους followers της, οι οποίοι της χάρισαν απλόχερα τα likes τους, αλλά και δεκάδες κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο και αξιοζήλευτο κορμί της.

«Μαμά μαμάααα κοίτα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Λίγα λεπτά αφότου “ανέβηκε” το εν λόγω στιγμιότυπο, η κριτής του GTNM έλαβε μία απρόσμενη απάντηση. Η booker της και κολλητή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου, της έγραψε χαρακτηριστικά: «Βλέπω βλέπω, να σε πιάσω από το αυτί να σου πω…».

Η θερμοκρασία στο διαδίκτυο ανέβηκε αισθητά και όχι άδικα!

Read More

And More