Η κούκλα κόρη του θρυλικού Κότζακ, Τέλη Σαβάλα, μιλάει για τον πατέρα της!

Η κούκλα κόρη του θρυλικού Κότζακ, Τέλη Σαβάλας, Αριάνα, μιλάει για τον μοναδικό πατέρα της, την απώλειά του αλλά και για τη δική της επιτυχημένη καριέρα στη μουσική στην εφημερίδα Real News και στο ένθετο Real Life.

“Για επτά χρόνια, είχα τον καλύτερο πατέρα του πλανήτη”, εξομολογείται η 26χρονη Αριάνα αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές που έζησε πλάι στο διάσημο πατέρα της.

/
Στη φωτογραφία ο Τέλης Σαβάλας με την τελευταία του σύζυγο Julie Hovland και τα δύο τους παιδιά, το Χρήστο και τη μικρή Αριάνα στην αγκαλιά της μητέρας της.

Η Αριάνα Σαβάλας ήταν μόλις 7 ετών όταν έχασε τον πατέρα της. Ήταν η μικρότερη από τα 5 παιδιά του Τέλη από τον τέταρτο γάμο του με την Julie Hovland. Διατηρεί τις πιο αγαπησιάρικες αναμνήσεις από τον πατέρα της επιβεβαιώνοντας ότι ήταν πολύ στοργικός πατέρας. “Οταν ήμουν παιδί, όλος μου ο κόσμος ήταν γεμάτος από αγάπη”.

Την 21η Ιανουαρίου συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατό του και η Αριάνα συγκινείται: “Τον σκεφτόμουν πολύ τον τελευταίο καιρό. Το πιο έντονο πράγμα που θυμάμαι από εκείνο είναι το πελώριο χαμόγελό του κάθε φορά που εγώ και ο αδερφός μου εμφανιζόμασταν μπροστά του. Ήταν παθιασμένος με τα παιδιά του, δεν υπήρχε μέρα που να μη μας εκφράσει πόσο πολύ μας λάτρευε. Πραγματικά, νιώθω πολύ ευλογημένη γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν ξέρουν πώς είναι να έχεις έναν δοτικό πατέρα. Για επτά χρόνια ειχα τον καλύτερο πατέρα του πλανήτη. Παρότι έφυγε νωρίς από τη ζωή μας, δεν θα άλλαζα αυτά τα μοναδικά χρόνια για τίποτα στον κόσμο”.

Η σέξι Αριάνα κάνει μια επιτυχημένη καριέρα τραγουδίστριας στην Αμερική και πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε το δεύτερο άλμπουμ της στο κοινό. “Η μουσική και οι εμφανίσεις μου στη σκηνή με βοηθούν να εκφραστώ”. Ανήσυχη και πολυσχιδής, η Αριάνα ετοιμάζει το επόμενο βιντεοκλιπ της και το στοίχημα είναι αν θα είναι εξίσου σέξι με το Perfect Man.
Η Αριάνα απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν νιώθει άνετα με το να εκθέτει τη σέξι πλευρά της απάντησε:

“Δε νιώθω ποτέ πιο άνετα, σε σύγκριση με το πόσο άνετα νιώθω όταν είμαι γυμνή”.

Read More

And More