Η κρίση φέρνει το “Thriller Live” σε ειδική τιμή!

Το απόλυτο θέαμα ετοιμάζεται να παρουσιάσει το θέατρο Badminton από την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Ο λόγος για το “Thriller Live”, το υπερθέαμα που είναι αφιερωμένο στον βασιλιά της ποπ Michael Jackson!

Η εκπληκτική παράσταση, που είχε τεράστια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Αθήνα από αυτήν την Τετάρτη, μέχρι και τις 28 Ιουνίου, για να γεμίσει με μουσική και φως τις καλοκαιρινές νύχτες. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτή τιμή!

Λόγω της οικονομικής κρίσης, το Θέατρο Badminton αποφάσισε να μειώσει τις τιμές και να προσφέρει μεγαλύτερη πρόσβαση στο κοινό. Με το σύνθημα “Αλλάξτε διάθεση – Αλλάξαμε τιμές”, προσπαθεί να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, για να δει από κοντά αυτήν τη μουσική γιορτή, που αποτελεί φόρο τιμής στον βασιλιά της ποπ!

“Λάβαμε σοβαρά υπ΄ όψιν το οικονομικό περιβάλλον που ισχύει πια στη πατρίδα μας και προσαρμόσαμε την τιμή εισιτηρίων του Thriller σε προσιτά επίπεδα. Για να το δεί πολύς κόσμος, φίλοι αλλά και απλοί θεατές του Μichael Jackson. Το θέατρο Badminton που φτιάχτηκε και λειτουργεί αποκλειστικά με ιδιωτικούς πόρους, θα συνεχίσει να προσφέρει υψηλής αισθητικής και διεθνούς κύρους παραγωγές, με κάθε τρόπο…”, λέει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Βadminton, Μιχάλης Αδάμ.

Έτσι, λοιπόν, αν θέλεις να παρακαλουθήσεις την παράσταση, μπορείς να προμηθευτείς τα εισητήρια στις τιμές των 20 με 25 ευρώ. Συγκεκριμένα, η γενική είσοδος θα είναι 25 ευρώ και το φοιτητικό εισητήριο θα κοστίζει μόλις 20 ευρώ. Η μείωση είναι μεγάλη, αν σκεφτείς ότι οι τιμές σε αυτές τις παραστάσεις, ανάλογα με τις θέσεις, ξεκινούν από 20 ευρώ και φθάνουν τα 65 ευρώ για ενήλικες. Να σημειώσουμε, μόνο ότι αφού θα υπάρχει γενική είσοδος, καλό είναι να πάρεις το εισιτήριο σου όσο το δυνατόν νωρίτερα, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ωστόσο, το “Thriller Live” έρχεται για να κάνει τη διαφορά και στην Αθήνα μετά τη μεγάλη του επιτυχία στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Το πολυσυζητημένο μιούζικαλ – αφιέρωμα στη μουσική διαδρομή του Michael Jackson, που παίζεται με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στο Lyric Theatre του Λονδίνου, έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Διαθέτει εκπληκτικά εφέ, ειδικό φωτισμό, εξαιρετικά σκηνικά και αμέτρητα κουστούμια.

Τα κομμάτια του αξέχαστου Michael Jackson αποδίδονται με καταπληκτική μαεστρία από το 25μελές αγγλικό συγκρότημα και τη ζωντανή ροκ ορχήστρα. Όμως, η παράσταση φτάνει στο αποκορύφωμά της στο δεύτερο μέρος που εμφανίζεται ο “χορευτής”… Michael Jackson με το moonwalk και στην απόδοση του Thriller από το καταπληκτικό γκρουπ αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών.

Θα είναι ένα συναρπαστικό θέαμα! Μην το χάσεις!

Δείτε το video από το υπερθέαμα “Thriller Live”:

Read More

And More