Η κρίση, κρίση αλλά τα μπουζούκια γεμάτα τις γιορτές!

Παρά την οικονομική κρίση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, οι Έλληνες δεν πτοήθηκαν και γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στα μπουζούκια. Το εορταστικό κλίμα των ημερών σε συνδυασμό με την απουσία του double dot, έκαναν τους Έλληνες να ξεφαντώσουν στα μπουζούκια.
Τι και αν η κυβέρνηση ανακοινώνει πρόσθετα μέτρα, τι και αν μειώθηκαν οι πρωτοχρονιάτικες αγορές, όταν πρόκειται για διασκέδαση ο Έλληνας δεν λογαριάζει τα χρήματα. Εξάλλου, μια μέρα έχει να διασκεδάσει και να βγει με τους φίλους του και να τα σπάσει. Έτσι, την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς που λειτουργούν και τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα, επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Ο κόσμος σχημάτιζε ουρές έξω από τα νυχτερινά κέντρα μέχρι να του επιτραπεί η είσοδος. Ενώ, μεγάλη ήταν και η κίνηση στους δρόμους, καθώς όλοι βγήκαν για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Κάποιοι είχαν προνοήσει από νωρίς και είχαν κλείσει τραπέζι, οπότε ήταν και πιο χαλαροί, ενώ άλλοι έψαχνα τραπέζι την τελευταία στιγμή.
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως μεγάλο ρόλο στην κίνηση των μαγαζιών παίζει και το γεγονός ότι φέτος δεν υπήρξε double dot. Οι καταστηματάρχες αποφάσισαν από κοινού να μην αυξήσουν τις τιμές τους. Σε κάποια μαγαζιά υπήρχε μια μικρή επιβάρυνση σαν δώρο των σερβιτόρων, ενώ αρκετά σχήματα δεν αύξησαν καθόλου τις τιμές τους.

Το TLIFE επισκέφθηκε πολλά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ από τις φωτογραφίες, γινόταν χαμός. Το κέφι κράτησε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και τα λουλούδια έπεφταν βροχή.
Δες φωτογραφίες από τα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας:

“Theatro Stage” με Κέλλυ Κελεκίδου, Νίκο Κουρκούλη και Κώστα Καραφώτη


H Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης στο “Theatro Stage”!

Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!


Ο Κώστας Καραφώτης ξεσήκωσε το κοινό!

“Cosmos Stage” με Γιάννης Πλούταρχο


Ο Γιάννης Πλούταρχος αποθεώθηκε από το κοινό του!

Ιερά Οδός με Πέγκυ Ζήνα και Δημήτρη Μητροπάνο


Το αδιαχώρητο επικρατούσε στην Ιερά Οδό!

“Fix” με Νίκο Οικονομόπουλο

“Polis” με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή και Θέμη Αδαμαντίδη

Read More

And More