«Η λέξη που δε λες»: Μία αλλιώτικη σειρά από όλες τις άλλες, η οποία άγγιξε βαθιά τις ψυχές μας! Εσύ την είδες;

«Η λέξη που δε λες»: Μία αλλιώτικη σειρά από όλες τις άλλες, η οποία άγγιξε βαθιά τις ψυχές μας! Εσύ την είδες; | tlife.gr
Είναι μία σειρά που πλημμυρίζει από συναίσθημα… Ηρθε και άγγιξε τις καρδιές μας… Η σειρά του Alpha «Η λέξη που δε λες», που έκανε το ντεμπούτο της στους δέκτες μας την περασμένη εβδομάδα, ανήκει στην κατηγορία των ελάχιστων τηλεοπτικών προγραμμάτων που καταφέρνουν να σε καθηλώσουν από το πρώτο κιόλας λεπτό!
«Η λέξη που δε λες» είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης μετά το «Νησί» επέστρεψε στους δέκτες μας τολμώντας να ασχοληθεί ξανά με ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα, τον αυτισμό. Και το έκανε με σεβασμό, προσοχή και τρυφερότητα, χωρίς να γίνεται μελό, αδιάκριτος και… «χοντροκομμένος».

Πρόκειται για μία σειρά που σε κερδίζει αμέσως χάρη στην εντυπωσιακή της φωτογραφία (είναι όλη γυρισμένη στην Κρήτη, στα Χανιά…), την προχωρημένη σκηνοθεσία της και φυσικά τις ξεχωριστές της ερμηνείες.

Με το πρώτο «καλησπέρα» τόσο ο Δημήτρης Καταλειφός όσο και ο μικρός Παυλής -ο Γιώργος Στεντούμης- έκλεψαν τις εντυπώσεις, με τον καταξιωμένο ηθοποιό να είναι εκπληκτικός στον ρόλο του Χανιώτη παππού! Πολύ καλή ήταν και η Μαρία Πρωτόπαπα αλλά και η Πηνελόπη Τσιλίκα.

«Η λέξη που δε λές» σήμερα το βράδυ έρχεται και πάλι στους δέκτες μας μέσα από τον Alpha και κυρίως αν είσαι γονιός, ή αν πρόκειται να γίνεις, δεν πρέπει να την χάσεις… Μία σειρά που μας στέλνει πολύτιμα μηνύματα, ναι γιατί ανάμεσα στη κιτσερέλα και την διάχυτη διακαναλική κακογουστιά, υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση.

Αλήθεια, πού βρίσκεται η πραγματική επικοινωνία; Στις λέξεις; Στην αγάπη; Στην αποδοχή;

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

H Ελένη κι o Γιάννης αποφασίζουν τελικά να επισκεφθούν την γιατρό Αφεντάκη μετά από την προτροπή του Παύλου. Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αλήθεια που απέφευγαν να αντιμετωπίσουν.
Η Ιωάννα από την μεριά της προσπαθεί να ξαναχτίσει τη σχέση της με το Βασίλη και παράλληλα να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Η μικρή τοπική κοινωνία όμως που γνωρίζει για την απιστία της στον Βασίλη θα αποτελέσει βασικό εμπόδιο στην προσπάθεια της.
Ο Βασίλης παλεύει να αποδείξει ότι αυτή τη φορά θα μπορέσει να τα καταφέρει μόνος του στο φυτώριο. Το απόλυτο χάος που κυριαρχεί ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας και ενισχύει την ανασφάλεια του σε σχέση με την Ιωάννα καθώς και το κόμπλεξ κατωτερότητάς του μετά την «ήττα» του στην Αθήνα.

READ more