Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεσπά κατά του προέδρου των Kορφιάτικων Bραβείων μετά τη φράση “Πάψτε ατάλαντες…”

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα σχετικά με τη λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση “Closer” το 2008, δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες από γυναίκες ηθοποιούς που έζησαν πολύ δύσκολες στιγμές στο πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

Κόντρα σε όλες τις συγκλονιστικές καταγγελίες αποφάσισε να πάει ο Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης, ο οποίος μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook έγραψε: «Πάψτε ατάλαντες και ατάλαντοι να το παίζετε βιασμένες. Δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φύλου. Οι λεσβίες θα είναι μαζί!»

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αυτή η ανάρτηση τους έβγαλε από τα ρούχα τους είναι και η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ίδια δημοσιεύοντας ένα στόρι στο προφίλ της στο Instagram ξέσπασε μετανιώνοντας για το χρόνο που έχει σπαταλήσει στα εν λόγω βραβεία. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Σε μια τελετή των Κορφιάτικων ήμουν για πέντε ώρες. Πού είναι αυτές οι ώρες να τους ζητήσω συγγνώμη;”.

Read More

And More