Ι. Μαρινάκης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές με την σύντροφό του, στην πρεμιέρα του! Φωτογραφίες

Full ερωτευμένοι είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η αγαπημένη του Χρύσα Καλπάκη και δεν το κρύβουν. Το γνωστό ζευγάρι ήταν μαζί χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του γνωστού ηθοποιού και έδειχναν πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Η σχέση τους μετρά περισσότερο από τέσσερα χρόνια και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Η γνωστή γυμνάστρια, μάλιστα, βρέθηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα του συντρόφου της για να τον συγχαρεί και του χάρισε το πιο θερμό της χειροκρότημα.
/
Μετά το τέλος της παράστασης το γνωστό ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει τρυφερές ματιές και φιλιά, ενώ πόζαραν αγκαλιά και μπροστά στα φωτογραφικά φλας.
Η Χρύσα έχει έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος Αθήνας κι έτσι οι δυο τους περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ δεν είναι και λίγες κοινές νυχτερινές τους έξοδοι. Αξίζει να αναφέρουμε πως και η συγκατοίκηση έχει ανανεώσει τον έρωτά τους και τους έχει φέρει πιο κοντά.

/

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο “Μίλα” δεν σκέφτεται προς το παρόν με την σύντροφό του το ενδεχόμενο του γάμου.
Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More