Η Ματίνα Νικολάου αποκαλύπτει για τον σύντροφό της: “Εδώ και έξι μήνες έχει κάνει μόνο ένα μεροκάματο…” (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η «Βάνια» της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», η κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο κλείσιμο των θεάτρων και τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη και αποκάλυψε ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια της δίνουν συμβουλές στα ερωτικά της θέματα.

«Είναι λίγο σαν κοροϊδία όλο αυτό. Στα θέατρα υπάρχουν πραγματικά μέτρα προστασίας, δηλαδή δεν υπήρχε αυτός ο συνωστισμός που υπάρχει στα λεωφορεία. Αυτός ήταν και ο λόγος που αντέδρασαν οι ηθοποιοί και καλά έκαναν» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε αναφορικά με τον αγαπημένο της, που είναι τραγουδιστής: «Έχει να δουλέψει από τον περασμένο Μάρτιο. Έχει κάνει ένα μεροκάματο στην Κύπρο με τον Γιώργο Θεοφάνους. Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εμείς τα βγάζουμε δύσκολα πέρα».

Για τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, ανέφερε: «Είναι διαφορετικές οι συμβουλές που μου δίνουν, αλλά λαμβάνω υπόψιν και τους δύο. Όταν χώρισα, για παράδειγμα, η συμβουλή από την παρέα ήταν μία: «Καλέ μην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου». Εγώ τότε πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναέχω σχέση, ότι έμεινα μόνη με ένα παιδί… Καταστροφολογία!».

Δες όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More