Η μέλλουσα μανούλα της ελληνικής showbiz ψωνίζει ρούχα για την κόρη της λίγο πριν τον τοκετό!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. To 2014 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Διαμαντή Αγγελάκη. Η ίδια κρατά χαμηλό προφίλ και δεν της αρέσει να προκαλεί καθόλου με την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τον κόσμο το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της.

Σε λίγους μήνες, λοιπόν, θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, είδαμε πριν λίγο καιρό και τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα. Το πρωί της Δευτέρας, η μέλλουσα μανούλα βγήκε στα μαγαζιά και έκανε τα πρώτα ψώνια για το μωράκι που έρχεται. Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που έβγαλε την ώρα που διάλεγε μωρουδιακά, σε ροζ αποχρώσεις.

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της διακρίνεται έντονα μέσα από την τζιν σαλοπέτα που επέλεξε να φορέσει και έδειχνε πολύ όμορφη και χαλαρή.

Read More

And More